Nieuwe versnipperaar / houthakselaar

Prop heeft dit seizoen een gloednieuw versnipperaar of houthakselaar aangeschaft.

De Vandaele hakselaar TV27-40 is een veelzijdige versnipperaar die twijgen, takken, stammen, tot volledige bomen van eender welke houtsoort versnippert tot een diameter van 27 cm. Aangedreven door de tractor of door een krachtige dieselmotor.
Een brede waaier aan mogelijkheden zoals standaard handinvoer, motoraangedreven, speciaal aangepast voor bosbouw met trechter voor kraaninvoer, met kettinginvoer of als uitvoering voor recyclageparken met gummi invoerband, etc…. De bovenkap en uitwerppijp zijn voorzien van een geluidswerende coating. De snipperlengte is regelbaar tussen 1 en 25 mm.

                        

De snipperaar heeft een lage en verstelbare invoer waardoor het snipperen ook veiliger wordt.

Met de Side-shift functie is deze bovendien verstelbaar en kan men de afvoer van snippers naar voor en achter schuiven. Ook maakt dit het werken op dijken een stuk makkelijker

De inklapbare trechter maakt het onderhouden van de trechter een stuk makkelijker en ook voor transport achter de tractor zijn er zo geen uitstekende delen.

No Stress functie zorgt ervoor dat bij overgang naar hele dikke takken of stammen de machine tijdelijk pas op de plaats maakt en extra vermogen daarna geeft.

 

Het personeel is zeer tevreden over deze versnipperaar waarmee het snipperen sneller, veiliger en fijner is geworden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *