SCHOUWEN-DUIVENLAND

Samen innovatief in de openbare ruimte

Als inwoner van Schouwen-Duiveland bent u de expert binnen uw gemeente. U weet wat logisch is en wat niet. Graag horen wij van u feedback op wat er goed gaat en wat er beter kan.

Contact

U kunt ons bereiken via de servicelijn van de gemeente Schouwen-Duiveland. Zij noteren alle opmerkingen, suggesties en klachten:

De Servicelijn staat telefonisch voor u klaar op maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Op vrijdag kunt u ons tussen 8.00 en 16.00 uur bereiken. Ons telefoonnummer is (0111)-452111.

Leefbaarheid door samenwerking

Werkzaamheden

Prop Beplantingswerken is de komende jaren verantwoordelijk voor het onderhoud van de buitenruimte op Schouwen-Duiveland. De gemeente Schouwen-Duiveland is onze opdrachtgever én onze partner bij dit werk.

We zijn een familiebedrijf, met 75 jaar ervaring en expertise in groenvoorzieningen, -aanleg, -renovatie en -onderhoud.  Onze roots liggen in Zeeland en we hebben een warme band met Schouwen-Duiveland.

Wij gaan voor u als team, met de gemeente en medewerkers van De Zuidhoek, aan de slag op Schouwen-Duiveland met:

  • Het maaien van bermen, sloten, vijvers en gazons
  • Het knippen van de hagen en de randen van het bosplantsoen
  • Het legen van de openbare afvalbakken en de hondenuitlaatbakken
  • De onkruidbestrijding met hete lucht, dus géén chemische bestrijdingsmiddelen

ONDERHOUD Duurzame onkruidbestrijding

ONDERHOUD Maaien gazons

Informatievoorziening

Hinder is niet te voorkomen. De hinderbeleving voor u echter wel. Door u tijdig te informeren over de werkzaamheden bij u in de buurt, geven wij u inzicht wanneer we aan de slag gaan en met welk doel. Wij informeren u via diverse middelen als bijvoorbeeld een nieuwsbrief, social media (#mooigroen) en deze website. Daarnaast zijn wij te allen tijde te bereiken via de servicelijn van de gemeente Schouwen-Duiveland.

Onderhoud nodig in uw omgeving?

Werkzaamheden in uw wijk

Behalve het maaien van gazons, onkruidbestrijding op verhardingen en het knippen van hagen voeren wij in de betreffende woonwijken nog specifiek de volgende werkzaamheden uit:

  • Onkruid vrijmaken van beplantingsvakken
  • Afsteken van overgroeide graskanten langs verhardingen
  • Knippen randen beplantingsvakken
  • Wintersnoei beplantingsvakken
  • Ruimen zwerfvuil in beplantingsvakken

WIJKONDERHOUD Zierikzee

WIJKONDERHOUD Burgh-Haamstede

WIJKONDERHOUD Nieuwerkerk

WIJKONDERHOUD Bruinisse